Kontorstider: Måndag- Fredag - 07:00 - 17:00

Om J A Svets & Montage AB.

Ett nystartat företag med mångårig erfarenhet av svetsning, montage och servicearbeten.

Om oss

J Andersson Svets&Montage AB är nystartat företag med svets- och montagearbeten som specialitet vilka arbetare varit verksamma i branschen sedan slutet av 80-talet.
Vår huvudinriktning är reparationer, rörkonstruktioner, byggnadssmide, plåtarbeten, mekaniska arbeten och naturligtvis svetsarbeten av alla slag samt innehar WPQR för de flesta material och tjocklekar. Från endast några få anställda är vi nu omkring 25-28 kompetenta medarbetare.

Bred kompetens och stor yrkesskicklighet

En stor tillgång är våra mycket yrkeskunniga medarbetare som har en stor yrkesskicklighet och serviceanda. Vi handplockar alltid rätt person till rätt typ av arbete. Vi arbetar on-site med välutrustade maskiner för olika bearbetningar samt samtliga plåtbearbetningsarbeten och svetsutrustning TIG, MIG, MAG samt manuell metallbågsvetsning.
Vi leverar tjänster inom reparation, underhåll och svetsing inom såväl tung som känslig industri som livsmedel, process och papper.
Med en personalstyrka på 26 personer med goda kvalifikationer och lång erfarenhet inom montage, svetsning, underhåll och nymontage satsar vi på hög precision, finish och att hålla utlovade leveranstider.
 
Våra anställda har svetscertifikat på konstruktions-stål (MMA) samt rör (TIG) samt Heta Arbeten, Tunga Lyft, Travers Kort, Lift Kort.

Informationsbrev

Vill ha information om vad vi gör. Ange din mail här så skickar vi information om våra tjänster till dig.

Var hittar du oss?

Adress
J Andersson Svets&Montage AB
Trädgårdsgatan 7
784 34 Borlänge
Telefon
Int: +46 76-319 7090
Sve: 076-319 7090